Директора Львівської інфекційної лікарні госпіталізували з Covid-19

Директора Львівської інфекційної лікарні госпіталізували з Covid-19
Його госпіталізували до тієї ж лікарні, яку він очолює.

Сергій Федоренко, директор Львівської обласної лікарні захворів на Covid-19. Про це повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник для ZAXID.NET.

Він підтвердив, що Сергій Федоренко захворів на коронавірус і наразі перебуває на стаціонарному лікуванні. Заступник директора відмовився повідомити більш конкретну інформацію про стан здоров'я Федоренка, аргументуючи це медичною таємницею. Водночас він заперечив дані про те, що директор перебуває у реанімації, що розповсюдили деякі місцеві ЗМІ.

Зазначимо, що Сергій Федоренко одним із перших лікарів на Львівщині вакцинувався від Covid-19 25 лютого цього року. Його колеги сподіваються, саме щеплення дозволить йому перенести хворобу в легкій формі.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві охорони здоров'я заявили, що у середньому кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований від COVID-19. 

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за останню добу підтвердили 9 590 випадків зараження на коронавірус В Україні за останню добу підтвердили 9 590 випадків зараження на коронавірус
За останню добу в Україні виявили 9 590 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Зокрема найбільше інфікованих зареєстрували в Києві - 1070 підтверджених випадків.
Понад 10 тисяч інфікованих: коронавірус в Україні продовжує набирати оберти Понад 10 тисяч інфікованих: коронавірус в Україні продовжує набирати оберти
За минулу добу в Україні захворіли на коронавірус 10 072 людини. Від ускладнень Covid-хвороби померло 307 українців.
В Україні знову зросла кількість хворих на COVID-19 В Україні знову зросла кількість хворих на COVID-19
За минулу добу зараження COVID-19 підтвердили у 11 627 українців. Зокрема, захворіли 518 дітей та 259 медпрацівників.
Loading...
Load next