Кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований — МОЗ (відео)

Кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований — МОЗ (відео)
З початку проведення щеплень повний курс вакцинації пройшли майже 12 млн українців, а понад 8 млн — отримали одну дозу щеплення.

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що у середньому кожен п'ятий дорослий українець повністю вакцинований від COVID-19. Про це повідомила на онлайн-брифінгу заступниця міністра охорони здоров'я Марія Карчевич.


Понад 270 тис. — стільки щеплень зробили медики протягом останньої доби. У середньому кожен п'ятий дорослий українець на сьогодні повністю вакцинований від коронавірусної хвороби, — розповіла Карневич.

Нагадаємо, що за 11 листопада в Україні зафіксовано 24 058 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них дітей — 1 616 й медпрацівників — 468.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 15 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби За минулу добу в Україні зафіксовано понад 15 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео) Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео)
Останні дослідження показують, що люди, які перехворіли на коронавірус мають тривалий імунітет.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 18 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 18 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next