Лотерея для вакцинованих у Австрії

Лотерея для вакцинованих у Австрії
Хочете виграти будинок і авто? Тоді вакцинуйтеся.

Австрійський суспільний телерадіомовник ORF організував лотерею з метою підвищення рівня вакцинації населення від коронавірусу. Повідомляє ORF.

Участь в акції "Хто вакцинується, той виграє" зможуть взяти усі проживаючі в країні особи віком від 18 років, які зробили щеплення проти COVID-19 у період із 1 жовтня по 20 грудня. Неважливо, це буде перша, друга чи третя дози вакцини.

Серед головних призів – сімейний будиночок, а також електромобіль. Загалом розігруватимуть близько 1 тис. подарунків, наданих австрійським бізнесом.

Для участі в лотереї слід зареєструватися на спеціальному сайті, надавши свої контакті дані. Сертифікат вакцинації надавати не треба – його перевірятимуть лише у разі виграшу.

Оголошення переможців відбудеться у прямому ефірі передачі "Світло у темряву", яка традиційно проходить на ORF у Святий вечір, 24 грудня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
За минулу добу понад 11 тисяч випадків COVID-19 За минулу добу понад 11 тисяч випадків COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
В Україні зафіксовано 23 283 нових випадків захворювання на Covid-19 В Україні зафіксовано 23 283 нових випадків захворювання на Covid-19
267 401 людину вакциновано проти COVID-19. Одну дозу отримали 150 663 людини, повністю імунізовані - 116 738 людей.
В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID
В Україні за вчорашній день, 6 серпня, медики зафіксували 1054 випадки коронавірусного захворювання.
Loading...
Load next