Увага, шахраї! Віктор Ляшко повідомив про нову шахрайську схему з виплатами за вакцинацію

Увага, шахраї! Віктор Ляшко повідомив про нову шахрайську схему з виплатами за вакцинацію
Метою програми виплат за вакцинацію є підтримка бізнесу, який постраждав внаслідок пандемії та стимул населення імунізуватися від коронавірусу.

Українцям надсилають повідомлення з проханням надати реквізити картки для отримання коштів за вакцинацію від імені МОЗ. Про це міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив на брифінгу. 

Як повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко, відомство такої інформації українцям не надсилало. 

Від імені Міністерства охорони здоров'я надсилають інформацію з проханням надіслати номер карти та інші персональні дані для отримання 1000 гривень за повний курс щеплення. Насправді від імені міністерства жодних повідомлень не формувалось та не надсилалось громадянам, – заявив він.

Віктор Ляшко також запевнив, що ця програма розпочнеться 19 грудня. 

Додамо, міністр заявив, що на сьогодні у 6 регіонах України повний курс вакцинації від коронавірусу пройшли понад 40% дорослих громадян. 

В Україні вже 16 регіонів, у яких вакциновано понад 40% дорослих українців принаймні однією дозою. І 6 регіонів, в яких повний курс щеплень закінчили вже понад 40% мешканців, - повідомив Ляшко. 

Зазначимо, від початку вакцинальної кампанії щеплено 13 753 066 людей, з них отримали першу дозу – 13 753 064 людини, повністю імунізовані та отримали дві дози – 11 806 077 людей. Загалом проведено 25 559 141 щеплення.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство
Уряд США передав Україні вакцини Pfizer проти COVID-19.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Ще одне щеплення: ВООЗ схвалила екстрене застосування вакцини від коронавірусу Ще одне щеплення: ВООЗ схвалила екстрене застосування вакцини від коронавірусу
За інформацією МОЗ, понад 13 млн людей в Україні отримали дві дози вакцини проти COVID-19 та завершили курс щеплення.
Loading...
Load next