Вирішив встановити світовий рекорд: житель Харкова зробив 18 щеплень від Covid-19

Вирішив встановити світовий рекорд: житель Харкова зробив 18 щеплень від Covid-19
Лікарка Людмила Смоліна розповіла, що ймовірно у пацієнта є психічні порушення.

Житель Харкова Олексій вирішив встановити рекорд з щеплення від Covid-19. Він зробив 18 вакцин і планує встановити світовий рекорд. Про це йдеться в програмі "Секретні матеріали".

За інформацією журналістів одного з українських телеканалів, в таких експерементах хлопцеві допомагає лікарка. Вона заохочує його перевіряти на собі вакцини. 

В це дуже складно повірити, проте система Helsi підтверджує, що той самий пацієнт зробив понад 18 уколів від коронавірусу. На цьому харків'янин не хоче зупинятися і йтиме на рекорд — 25 щеплень.

Сам він не проти побічних ефектів і зазначає, що після кожного досліду може залишитися на тиждень у лікарні з безкоштовним харчуванням. Олексій переконаний, що рано чи пізно завдяки таким діям отримає високий рейтинг у застосунку "Дія".

Скріншот з відео

Своєю чергою лікарка Людмила Смоліна розповіла, що ймовірно у пацієнта є психічні порушення. Оскільки жодна здорова людина не погодилась би завдавати проблем власному організму.

У нас спрацьовує інстинкт самозбереження і людина не хоче собі нашкодити, — пояснила Смоліна.

Водночас деякі лікарні відмовляють харків'янину в черговому щепленні. Зокрема Олексій не зміг зробити укол в Мукачево. Така ситуація свідчить про недосконалу систему вакцинування в Україні. Відтак правоохоронців просять звернути увагу на інцидент та відреагувати.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві охорони здоров'я України висловили надію, що з наступного року Україна зможе почати виготовляти ліки та вакцини проти Covid-19 за патентами американців.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 4 тисячі нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 4 тисячі нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Реакція на пандемію COVID-19 психічної системи людини Реакція на пандемію COVID-19 психічної системи людини
У МОЗ назвали основні проблеми після COVID-19. ВООЗ надала поради для піклування про психічне здоров'я.
За час пандемії в Україні захворіло 3,4 млн людей, за останню добу більше 13 тисяч випадків COVID-19 За час пандемії в Україні захворіло 3,4 млн людей, за останню добу більше 13 тисяч випадків COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next