Коронавірус мутував: три країни Європи виявили понад 100 тис. нових хворих за добу

Коронавірус мутував: три країни Європи виявили понад 100 тис. нових хворих за добу

У кожній з трьох країн кількість інфікованих за добу перевищила показник у 100 тисяч. Повідомляє Ваzа.

За останню добу в Італії зареєстрували 132 тисячі нових випадків коронавірусу. Аналогічним чином ситуація складається в Німеччині, де інфекцію виявили у 130 тисяч пацієнтів, у Франції ковідом заразилися майже 119 тисяч громадян.

Причиною чергових спалахів захворюваності стала омікрон-хвиля коронавірусу. Однак тепер люди інфікуються підвидами BA.4 і BA.5 — за даними вчених, вони на 10-15% заразніші від оригінальної мутації.

Напередодні нової хвилі влада почала знімати більшість коронавірусних обмежень. А в деяких країнах громадянам більше не дають безкоштовних тестів — у Німеччині, наприклад, їх тепер роблять лише людям, які перебувають у групі ризику. Тому реальна кількість хворих може бути вищою.

Нагадаємо, що львівські лікарі видалили в жінки 15-сантиметрову пухлину (відео). У жінки відбувся гормональний збій: голос став більш низьким, почало рости волосся на обличчі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID
За минулу добу в Україні підтвердили зараження на коронавірусну інфекцію у 5062 українців. З них на Львівщині зафіксували 311 нових випадків захворювання на Covid.
У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ
З понеділка, 1 листопада, низка областей України потрапили до червоної карантинної зони. Охоронці торгових центрів перевіряють у відвідувачів сертифікати вакцинації та Covid-тести.
Loading...
Load next