У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ

У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ
З понеділка, 1 листопада, низка областей України потрапили до червоної карантинної зони. Охоронці торгових центрів перевіряють у відвідувачів сертифікати вакцинації та Covid-тести.

ТРЦ Ocean Plaza у Києві не став винятком з правил. Працівники торговельно-розважального комплексу біля входу до ТРЦ перевіряють Covid-документи у громадян, пишуть Факти.

Про це повідомила журналістка Фактів ICTV Христина Величанська. За її словами, охоронці мають впускати відвідувачів, які отримали щеплення двома дозами.

Фото: Факти

Проте працівники їй розповіли, що після опівдня керівництво ТРЦ дозволило приймати людей, які вакцинувалися проти коронавірусу однією дозою.

Водночас всіх відвідувачів, які не мають сертифікатів вакцинації чи Covid-тестів, вимушені розвертати на вихід з ТРЦ.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19
За добу 03 листопада в Україні зафіксовано 27 377 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19
Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео) Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео)
За дотриманням необхідних карантинних обмежень у громадському транспорті спостерігають водії, які у разі порушення правил мають викликати поліцію
В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19 В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19
За добу 28 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано понад 26 тисяч нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Loading...
Load next