Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео)

Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео)
За його життя боролися майже 2 місяці.

Вже від самого народження хлопчик герой. Адже будучи зовсім маленьким пережив не одну операцію і поборов багато невтішних діагнозів. За життя маленького Сашка медики Львівсього ОХМАТДИту боролися 2 місяці.

Малюк разом зі своїм братиком народився на 28 тижні. Мама на останніх термінах вагітності захворіла на коронавірус і після хвороби дізналась, що у одного з синів було багатоводдя, а Сашко був затиснутий під ребрами без води.

Він народився з вагою всього 650 грамів і декілька тижнів його виходжували у реанімації. Братика, на жаль, врятувати не вдалося.

Зараз Сашко знаходиться під спостереженням лікарів, гарно росте, набирає вагу та тішить своїми здобутками, а лікарі говорять, що з ним все буде добре.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео) Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)
Італійський гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав львівському «ОХМАТДИТу» дороговартісне медичне устаткування.
У Львові відкрили відділення реабілітації передчасно народжених та малих дітей (відео) У Львові відкрили відділення реабілітації передчасно народжених та малих дітей (відео)
Діти отримують комплексну допомогу команди лікарів: педіатра, дитячого невролога, фізичного терапевта, ерготерапевта, психолога, хірурга, окуліста, сурдолога, логопеда тощо.
Дитина проковтнула сторонній предмет: як допомогти малечі до приїзду медиків (відео) Дитина проковтнула сторонній предмет: як допомогти малечі до приїзду медиків (відео)
Якщо дитина випила хімічну речовину, потрібно розмішати два білка з молоком або водою і дати їй випити - це зменшить опік слизової.
Loading...
Load next