У Латвії відновили програму реабілітації українських військових

У Латвії відновили програму реабілітації українських військових

Латвія відновила програму реабілітації поранених бійців ЗСУ. Перші 12 українських військових вже розпочали тритижневий курс лікування у Національному реабілітаційному центрі «Вайварі».

Про це повідомили на сайті Міністерства закордонних справ Латвії.

Загалом на допомогу бійцям ЗСУ Латвія виділила 280 тисяч євро. Йдеться про лікування та реабілітацію військових, які зазнали поранень під час повномасштабної російсько-української війни.

З українськими захисниками працюватимуть кращі спеціалісти Національного реабілітаційного центру Латвії «Вайварі».

Транспортування українських пацієнтів, а також надання реабілітаційних послуг у Національному реабілітаційному центрі координує Міністерство закордонних справ Латвії у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством соціального захисту та за підтримки Міністерство оборони країни.

Надання медичної допомоги постраждалим на сході України військовим розпочалося ще в 2014 році. До 2019 року Латвія прийняла на лікування 59 бійців, – додали в МЗС.

Нагадаємо, раніше у Латвії готують проєкт закону щодо обмеження використання російської мови.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Данілов назвав пандемію коронавірусу першою "біологічною війною" (відео) Данілов назвав пандемію коронавірусу першою "біологічною війною" (відео)
У 2020 році Данілов називав цибулю, сало і часник найкращими ліками проти коронавірусу.
У Києві зроблено запас ліків на випадок надзвичайних ситуацій - Кличко У Києві зроблено запас ліків на випадок надзвичайних ситуацій - Кличко
Міський голова столиці закликав власників аптек працювати.
Loading...
Load next