Українці в Польщі знову можуть отримати гроші на ліки: деталі

Українці в Польщі знову можуть отримати гроші на ліки: деталі

Українці в Польщі можуть знову скористатися програмою Health4Ukraine, яка розроблена гуманітарною організацією Direct Relief. Біженцям з України доступні безкоштовні ліки на суму до 500 злотих (3880 грн - ред.). Повідомляє The Warsaw.

Скористатися допомогою за програмою Health4Ukraine може будь-який українець, який прибув до Польщі після початку російського вторгнення в Україну. Умовою отримання безоплатної допомоги є пред'явлення документа, що підтверджує надання номера PESEL. До програми можуть приєднатися як дорослі, так і неповнолітні (за осіб молодше 18 років заявку подають опікуни), - ідеться у повідомленні.

Кожному, хто приєднається до програми, нададуть індивідуальний код учасника. Він дозволить придбати доступні в польських аптеках продукти та медикаменти на суму 500 злотих.

Як приєднатися до програми Health4Ukraine:

  • заповнити електронну реєстраційну форму;
  • дочекатися, доки заявка та дані реєстрованої особи будуть перевірені організаторами;
  • отримати повідомлення на адресу електронної пошти, вказану під час реєстрації; це повідомлення міститиме індивідуальний штрих-код учасника програми: він дозволить купувати ліки в аптеці, а також авторизуватися в спеціальному додатку.

Нагадаємо, що у Львові проводять безкоштовні тренінги з тактичної медицини (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Українці в Польщі можуть отримати офіційну цифрову посвідку на проживання Українці в Польщі можуть отримати офіційну цифрову посвідку на проживання
Отримати цифрову посвідку на проживання Diia.pl можна у застосунку mObywatel. 
МОЗ інформує: які препарати потрібен рецепт МОЗ інформує: які препарати потрібен рецепт
З квітня рецептурні препарати в аптеці можна бути отримати не лише за паперовим, а і за електронним рецептом. 
Loading...
Load next