Здай кров – врятуй життя!

Здай кров – врятуй життя!
Львівські патрульні стали донорами для осіб, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах та іншим потребуючим

Здай кров – врятуй життя! Львівські патрульні стали донорами для осіб, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах та іншим потребуючим.

Копи кажуть: опрацьовуючи сотні викликів щодня, розуміють, що інколи часу на пошуки донорів немає, адже кожна хвилина та крапля життєдайної – на вагу золота. Лише за період з січня по квітень цього року на дорогах Львівщини внаслідок ДТП травмувалися 163 особи, 27 людей загинули.

До слова, взяти участь в акції може кожен охочий за відсутності медичних протипоказів та з дотриманням усіх заходів безпеки. Для львівських патрульних це вже стало доброю традицією.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 500 випадків захворювання на COVID: за добу в Україні померло 25 пацієнтів Понад 500 випадків захворювання на COVID: за добу в Україні померло 25 пацієнтів
За минулу добу, 13 липня, в Україні зафіксували 547 хворих на коронавірус. Серед нових пацієнтів – 34 дітей та 23 медпрацівників.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 20 тисяч хворих на COVID-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 20 тисяч хворих на COVID-19
88,2 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
Loading...
Load next