В Україні перші 200 правоохоронців вакцинувались проти COVID

В Україні перші 200 правоохоронців вакцинувались проти COVID
Щеплення вакциною CoronaVac зробили правоохоронцям, які працюють в аеропортах "Бориспіль" та "Жуляни", а також поліцейським, які працюють на Центральному залізничному вокзалі Києва.

Перші 200 київських правоохоронців отримали щеплення вакциною CoronaVac проти коронавірусу. Вакцинація зумовлена тим, що поліцейські безпосередньо працюють з людьми, тож входять до категорії тих, кого вакцинують одними із перших.

Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України.

"Перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли огляд лікарів. Серед тих, хто вакцинувався, - заступник Голови Нацполіції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та його перший заступник Олексій Білошицький", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що разом із поліцейськими процес вакцинування розпочали прикордонники та нацгвардійці. Зокрема вакцинували правоохоронців у спеціально підготовлених приміщеннях на території одного з терміналів аеропорту "Бориспіль" та відомчого медичного закладу Національної гвардії України.
 

Читайте також
Поліція не побачила правопорушень на марші "антивакцинаторів" Поліція не побачила правопорушень на марші "антивакцинаторів"
Поліція відзвітувала про завершення заходів у центрі Києва, які пов'язані з маршем "антивакцинаторів".
Київська комісія вивчає причини паралічу у жінки внаслідок вакцинації Київська комісія вивчає причини паралічу у жінки внаслідок вакцинації
У Києві 53-річну жінку забрали до лікарні із паралічем на третій день після щеплення вакциною “CoviShield”.
Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото) Румунія передала Україні понад 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca (фото)
Вантаж вакцин передали на прикордонному пункті "Сірет-Порубне". Препарат розподілять між усіма областями України.
Loading...
Load next