У Львові реорганізували Третє медичне об'єднання

У Львові реорганізували Третє медичне об'єднання

А от з медиками все відбулося швидше: Третє медоб’єднання Львова реорганізували та приєднали до першого та другого.

За відповідні ухвали проголосували депутати на нинішньому сесійному засіданні. Нагадаю, пріоритетним напрямком цього ТМО є акушерство та гінекологія. Втім, як зазначили у ратуші, кількість пологів зменшилась, а зарплатна заборгованість перед працівниками зростає, медоб’єднання визнали фінансово неспроможним. Тому пологовий на Мечникова та підрозділи 3-ї лікарні на Вернадського та в Рясному, а також усе майно третього медобєднання будуть у підпорядкуванні Першого ТМО.

До Другого ж приєднають пологовий на Раппопорта та гінекологія на Русових і Озаркевича.

Нагадаю, третє ТМО у Львові створили у січні 2022 року.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Менше тисячі хворих за добу: від СOVID в Україні померло 33 людини Менше тисячі хворих за добу: від СOVID в Україні померло 33 людини
857 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 13 червня 2021 року.
В Україні виявили ще понад 8 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні виявили ще понад 8 тисяч нових випадків COVID-19
​За добу 24 вересня 2021 року в Україні виявили 8 267 нових випадків коронавірусу. Серед них 715 дітей та 157 медпрацівників.
В Україні за минулу добу виявили 610 нових хворих на коронавірус В Україні за минулу добу виявили 610 нових хворих на коронавірус
Протягом учорашнього дня, 6 липня, в Україні зафіксували 610 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, серед них дітей – 40, а медпрацівників – 20.
Loading...
Load next