У Львові знову спільно з нашими медиками оперує відомий пластичний хірург Хакан Агір

У Львові знову спільно з нашими медиками оперує відомий пластичний хірург Хакан Агір
У Львові знову спільно з нашими медиками оперує відомий пластичний хірург Хакан Агір. Цього візиту лікарі виконали близько 20 складних оперативних втручань

Коли Ліонела та Олександр почули, що у Львові оперуватиме Турецький пластичний хірург Хакан Агір, не вагаючись записали свою 4-річну донечку Злату на консультацію. Самі вони з Хмельницька. Сюди приїхали щоб допомогти своїй дитині, яка з народження має складну ваду обличчя.

Ліпоматоз лівої половини обличчя, тобто дуже велика щока була, - зазначає мати Злати Леоніла.

Златі раніше виконали 3 операції в Києві, а четверту  зробили вже тут у Західноукраїснькому спеціалізованому дитячому медцентрі наші  спільно з турецьким пластичним хірургом. Дівчинка добре перенесла операцію і зараз за нею спостерігають лікарі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео) Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео)
Львівські лікарі за допомогою робота Da Vinci прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба – каміння у сечовому міхурі.
Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей
Гравець збірної України Олександр Зінченко відзначився черговим гідним вчинком. З призових на Євро-2020 футболіст оплатив тиждень роботи німецького фахівця, який оперуватиме дітей із вадами.
Loading...
Load next