Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей

Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей
Гравець збірної України Олександр Зінченко відзначився черговим гідним вчинком. З призових на Євро-2020 футболіст оплатив тиждень роботи німецького фахівця, який оперуватиме дітей із вадами.

Футболіст збірної України Олександр Зінченко профінансував приїзд в Україну відомого німецького пластичного хірурга Клауса Екснера. Впродовж тижня фахівець буде оперувати дітей з вродженими й післяопіковими ушкодженнями, повідомляється на сторінці збірної України з футболу у Facebook.

До цього пластичний хірург Екснер вже 12 разів приїжджав до України для консультацій і оперування діток із різноманітними вадами. Цього ж разу у черзі до лікаря вже є понад пів сотні пацієнтів з різних областей України. Відомо, що фахівець працюватиме спільно з львівськими хірургами у 8-й міській клінічній лікарні.

Зокрема, пресслужба Львівської міськради повідомила, що лікар спільно з львівськими хірургами упродовж свого візиту консультуватиме та оперуватиме дітей зі складними вродженими і набутими вадами зі всієї України. Вже заплановано щонайменше 24 оперативні втручання з корекції вроджених та набутих вад. Йдеться, про такі вади, як вроджений птоз верхньої повіки, вроджена деформація вушної раковини, гемангіоми, посттравматичні рубці, постопікові рубці.

Нагадаємо, що одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020. Олександр Зінченко зайняв 20 місце у рейтингу.

Читайте також
Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото) Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.
Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео) Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео)
Львівська лікарня швидкої меддопомоги отримала від Чехії нове медичне обладнання на суму 6 мільйонів гривень. Лікарні передали мийно-дезінфікувальну машину, електрокоагулятори, біохімічний аналізатор, а також гематологічний аналізатор.
Loading...
Load next