В лікарні Дніпра застосували неякісний медпрепарат: померла дитина

В лікарні Дніпра застосували неякісний медпрепарат: померла дитина

У Дніпрі в міській багатопрофільній клінічній лікарні матері та дитини ім. М. Ф. Руднєва, пацієнти отримали тяжку побічну реакцію на медичні препарати, які застосовували під час проведення оперативних втручань.

Про це повідомили в МОЗ.

Йдеться про медпрепарати для внутрішньовенного наркозу. На партію підозрюваних у побічній дії препаратів накладено карантин та вилучено з обігу в медзакладі. Також Держлікслужба проводить власне розслідування, за результатами якого прийматиме відповідні управлінські рішення.

Відомо про 11 постраждалих, серед них — 5 дорослих та 6 дітей. На жаль, одну дитину врятувати не вдалося. Напередодні вночі 11-річний хлопчик помер. Медичні препарати лікарня закуповувала самостійно, а не отримувала через централізовані закупівлі. В лікарні тривають слідчі дії, працює відповідна комісія та правоохоронці. Постраждалих пацієнтів переведено до інших медичних закладів, де їм надається необхідна медична допомога.

Нагадаємо, Серцево-судинні захворювання та передчасна смертність: причини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Рівному розпочали випробовувати китайську вакцину від COVID-19 (відео) У Рівному розпочали випробовувати китайську вакцину від COVID-19 (відео)
До випробовування китайської вакцини планують залучити тисячу добровольців. Тим хто погодиться взяти участь передбачили грошову винагороду.
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next