У Києві значно зросла захворюваність на COVID-19

У Києві значно зросла захворюваність на COVID-19

Останніми тижнями в столиці значно зросла захворюваність на COVID-19. Зокрема, в порівнянні з початком липня збільшилася кількість госпіталізацій

Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург.

Якщо станом на 1 липня в медичних закладах столиці перебували 20 хворих із діагнозом COVID-19 та один із підозрою, то на сьогоднішній ранок таких пацієнтів 73. Причому в середньому до лікарень наразі потрапляє близько 20 осіб за добу.

Нагадаю, що ушпиталюють саме у складних випадках перебігу хвороби. На жаль, серед таких важких хворих – 18 дітей, – додала посадовиця КМДА.

Зазначається, що всього в липні зареєстрували 900 випадків COVID-19, а в червні їхня кількість становила менш як 200. З початку року від цього захворювання в столиці померли 52 особи.

У КМДА нагадали, як можна знизити ризики зараження коронавірусом. Зокрема, потрібно слідкувати за особистою гігієною, мити руки та користуватися дезінфекційними засобами, уникати закритих приміщень із великою скупченістю людей, часто провітрювати приміщення та проводити вологе прибирання вдома і на роботі.

Нагадаємо, В Україні запроваджують систему регулювання обігу медичного канабісу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
 Україна поступово виходить з третьої хвилі COVID-19, - Степанов  Україна поступово виходить з третьої хвилі COVID-19, - Степанов
Згідно із свіжими статистичними даними, Україна поступово почала виходити з третьої хвилі коронавірусу.
Авіація Нацгвардії врятувала життя пацієнтів, завдяки терміновому транспортуванню органів Авіація Нацгвардії врятувала життя пацієнтів, завдяки терміновому транспортуванню органів
Авіація Нацгвардії допомогла транспортувати до Києва органи донорки із Запоріжжя. Завдяки цьому медики врятують життя інших пацієнтів, в тому числі 11-річного хлопчика та жінки у якої виявили цироз печінки.
В Україні перші 200 правоохоронців вакцинувались проти COVID В Україні перші 200 правоохоронців вакцинувались проти COVID
Щеплення вакциною CoronaVac зробили правоохоронцям, які працюють в аеропортах "Бориспіль" та "Жуляни", а також поліцейським, які працюють на Центральному залізничному вокзалі Києва.
Loading...
Load next