"Завжди вибирала сидіти в студії": Тіна Кароль розповіла, чому вже 12 років не святкує свій день народження

"Завжди вибирала сидіти в студії": Тіна Кароль розповіла, чому вже 12 років не святкує свій день народження
Три роки тому співачка відзначала день народження на зйомках "Голосу країни".

На відміну від всіх колег з шоу-бізу Тіна Кароль завжди скромно відзначає день народження. Вона зізналась, що робить це з 25 років. 25 січня перестало бути для неї святом після того, як чоловік Євген Огір захворів на рак. Про це вона написала у своєму Instagram.

Зазначається, що у шоу-бізнесі заведено влаштовувати гучні вечірки з нагоди дня народження та запрошувати на них всіх зіркових друзів. Поп діва Тіна Кароль чи не єдина, хто не дотримується цієї негласної традиції. У свій день народження, 25 січня, вона завжди працює, щоб втекти від думок про покійного чоловіка.

Співачці було 25 років, коли в її коханого Євгена Огіра діагностували рак шлунку. З 2010-го вони разом боролися за його життя, але через три роки він помер. Після цього Тіна Кароль не мала приводів для святкування днів народжень.

З 25 років, як тільки ми почали боротися з чоловіком за життя, я не святкувала жодного дня народження! Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в "Голосі" або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс до північного сяйва, — поділилась Тіна Кароль.

Також у день свого 37-річчя співачка вперше опублікувала архівні фото та відео, показавши, як проводила дні народження без коханого. Так, зірка святкувала з сином Веніаміном зі скромним тортом, ходила в кафе, знімалася в "Голосі країни", записувалась на студії, тренувалась у залі. Жодних гучних вечірок за останні 12 років у неї не було.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Зупинилося її серденько": в Україні померла єдина дитина з синдромом передчасного старіння (відео) "Зупинилося її серденько": в Україні померла єдина дитина з синдромом передчасного старіння (відео)
Одним із симптомів хвороби є зміни шкіри, які зумовлені передчасним старінням організму, тому дівчинка зовні не була схожа на своїх однолітків.
У віці 57 років померла Руслана Писанка У віці 57 років померла Руслана Писанка
Вона боролась із важкою недугою.
Loading...
Load next