Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві

Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві
Під час нової хвилі штаму коронавірусу «Омікрон» МОЗ прогнозує по 60 тис. нових випадків захворюваності в Україні щодня.

Італійський рок-гурт Måneskin, що став переможцем «Євробачення-2021» скасував свої концерти у рамках європейського туру через коронавірус. Тур відклали на невідомий термін. Про це гурт повідомив на своїх офіційних сторінках у соцмережах 24 січня.

У рамках туру гурт Måneskin мав запланований на 7 березня концерт у Києві. Більшість квитків на їхній концерт розкупили менш як за добу, середня вартість квитка становила близько 4 тис. грн.

Наразі тур перенесли на невідомий термін, учасники гурту Måneskin пообіцяли повідомити нові дати виступів до 1 березня. Причиною перенесення туру називають погіршення ситуації з захворюваністю на коронавірус.

Також стало відомо, що LAUD вибув з Нацвідбору «Євробачення-2022» через порушення правил. Оргкомітет оголосив нового учасника. Не минуло й доби після оголошення фіналістів Нацвідбору, як зі списку вибув LAUD. Співак прокоментував дискваліфікацію — він не згоден і закликає переглянути рішення.

Нагадаємо, раніше Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 2 тисячі нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 2 тисячі нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Ще одне щеплення: ВООЗ схвалила екстрене застосування вакцини від коронавірусу Ще одне щеплення: ВООЗ схвалила екстрене застосування вакцини від коронавірусу
За інформацією МОЗ, понад 13 млн людей в Україні отримали дві дози вакцини проти COVID-19 та завершили курс щеплення.
Loading...
Load next