Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)

Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)
За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі. 

Менш як за добу поліцейські встановили особу порушника, який тривалий час переслідував і висловлював погрози фізичної розправи відомій українській співачці Златі Огнєвіч, та затримали його.

Нагадаємо, головна холостячка українського шоубізнесу, Злата Огневич, розповіла своїм фанатам в  приголомшливі новини: вже близько 3 років незнайомий чоловік, на ім’я Вадим Лебідь переслідує її та погрожує вбити.

Про це розповіла сама співачка у своєму інстаграм-профілі.

Протягом доби оперативно-слідча група Печерського відділення поліції у м. Києві шукала людину, яка загрожує мені та моїй сім'ї та ЗНАЙШЛА його сьогодні вранці!!! ДЯКУЄМО Вам за таку швидкість та серйозне ставлення до ситуації.

Слідчі національної поліції, що розслідували справу, встановила, що до злочину причетний уродженець Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік протягом тривало часу систематично погрожував вбивством заявниці, переслідував та надсилав смс-повідомлення в різні соціальні мережі.  

Це перший крок і все тільки починається, але я хочу довести справу до кінця. Мільйони жінок зазнають різного насильства в нашій країні — це неправильно!!! Жінки, я прошу і просто благаю Вас не мовчати і звертатися за допомогою!

Співачка подякувала усім, хто протягнув їй руку допомоги. Вона зазначила, що "відчула потужний бекграунд" за своєю спиною.

Завдяки ВСІМ небайдужим людям ситуація набула такого резонансу! Все буде добре! У мене тепер на це є надія. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next