Поліція безсила: скажений переслідувач продовжує загрожувати Златі Огнєвіч (фото)

Поліція безсила: скажений переслідувач продовжує загрожувати Златі Огнєвіч (фото)

Популярна українська співачка та головна героїня другого сезону проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що досі страждає від переслідувань з боку неадекватного чоловіка, який позиціює себе як шанувальник артистки.

На своїй сторінці в Інстаграмі співачка опублікувала скрін листування, на якому видно, що він пише їй. Також на фото видно ім’я кривдника — чоловіка звуть Вадим Лебідь.

Ось одні з його повідомлень. Побачите, що він десь працює – вимагайте звільнення! Він – хворий!, — додала знаменитість.

Нагадаємо, що переслідування з боку цього неадекватного чоловіка триває вже 3 роки. У січні 2022 року за фактом загроз українській співачці було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України – загроза вбивству. Зловмиснику загрожувало до двох років обмеження волі, однак, мабуть, справа не була доведена до кінця.

Також зазначимо, що Огнєвіч раніше вже публікувала відео, на якому видно, як виглядає її переслідувач.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео) Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)
За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі. 
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next