"Українськомовний контент має бути конкурентоспроможним – це основне", - вважає солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна

"Українськомовний контент має бути конкурентоспроможним – це основне", - вважає солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна
Люди не слухатимуть музику лише тому, що вона українськомовна. Вона справді має бути крутою, цікавою, популярною, індивідуальною, зрозумілою - конкурентоспроможною.

Гурт «The  Hardkiss» представили відеороботу, в якій розповідають про справжню жіночу дружбу. А саме  про підтримку після нещасного кохання. Пісня "Сестра" потрапила до хіт-параду ONEMUZE

Прихильникам гурту сподобалась відеоробота, деякі називають це не кліпом, а цілим фільмом.

У інтерв’ю Фактам ICTV  фронтвумен українського рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна розказала про рік що минув та підсумувала здобутки. 

Ми намагаємось робити все у своєму стилі. Ми робимо все дуже якісно, ​​дуже багато працюємо над музикою, кліпами, образами та концертами.

У нас дуже велика конкуренція з російськомовним ринком, з міжнародним ринком, англомовним. Тому тут тяжко, - розказує Юлія.

Що ж до пісень, то Юлія поділилась найважливішим фактом, що робить музику надзвичайно проникливою:

Ми можемо тільки від серця писати про кохання, про те, що ми знаємо, що викличе драйв. Ми вміємо робити так, щоб люди стрибали під наші пісні, танцювали під них чи плакали.

Я впевнена, що музика має викликати емоцію. Це можуть бути сльози, драйв, танець. Але я не люблю нейтральної музики. На жаль, наразі тенденція йде до нейтральних пісень… Але ми знаходимо середину.

Карантин став на заваді першому концерту цього гурту на НСК «Олімпійський», проте вже у червні 2022-го року він таки має відбутися.

2021 рік для нашого гурту був певною реанімацією після дуже важкого 2020 карантинного року. Рік у локдауні, ми трохи оживаємо, поїхали в тур – у нас було 38 аншлагових концертів.

Ми об’їхали всю Україну, виступали на великих фестивалях, та й ми готуємось до нашого Олімпійського, 18 червня, який відбудеться у 2022 році. Це велике шоу, до якого треба готуватися. Ми написали новий альбом.

Щоб справді оцінити здобутки гурту варто послухати їх роботи. Тому запрошуємо переглянути Наймасштабніший Хіт-парад на Західній Україні  щосуботи о 19:30 на телеканалі ПравдаТУТ.

 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо) Вийшла раніше не видана пісня Queen за участі Фредді Мерк’юрі (аудіо)
Відео вже зібрало 2 551 860 переглядів.
Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео) Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео)
Колектив підписав усі необхідні документи.
Loading...
Load next