Переможці Євробачення 2021 за Україну: гурт Måneskin скасував концерти в росії

Переможці Євробачення 2021 за Україну: гурт Måneskin скасував концерти в росії

Італійський рок-гурт Måneskin, який здобув перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2021 році, оголосив про відновлення туру Loud Kids. В рамках турне гурт не відвідає рф. Заявив у Instagram гурт Måneskin.

Шоу були заплановані на весну цього року, але виступи довелося скасувати наприкінці січня через коронавірусні обмеження. Тоді музиканти оголосили нові дати концертів. 

Тепер вони скасували концерти в росії та наголосили, що солідарні з українським народом.

Через війну, яку розпочав президент росії володимир путін, вони також скасували виступ у Києві. У своєму зверненні до фанатів гурт вкотре підтримав Україну.

Звичайно, дуже важко робити показові заяви, поки в Україні триває жахлива війна і страждають невинні люди. Ми спустошені за український народ і солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя такої кількості невинних людей, ми не будемо проводити заплановані концерти в росії. Ми всі повинні разом стояти за мир зараз і завжди, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України. На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika
Зараз зірка разом з сином знаходиться в Польщі.
Loading...
Load next