Вистрибнула з вікна хмарочоса в Нью-Йорку: "Міс США 2019" Чеслі Кріст наклала на себе руки

Вистрибнула з вікна хмарочоса в Нью-Йорку: "Міс США 2019" Чеслі Кріст наклала на себе руки
Перед смертю вона попрощалася зі своєю аудиторією в Instagram.

Найкрасивіша дівчина США Чеслі Кріст вчинила самогубство. Вона вистрибнула з вікна хмарочоса на Мідтауні, в якому жила. 30-річна модель залишила передсмертну записку. Про це пише New York Post.

Зазначається, що інцидент стався вранці 30 січня, близько 7:15. Чеслі Кріст розбилась насмерть. Її знайшли мертвою під вікнами 60-поверхового будинку Orion на Середньому Мангеттені в Нью-Йорку.

Вона жила на дев'ятому поверсі хмарочоса, але останній раз її бачили на терасі на 29 поверсі. Вона наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна.

За інформацією правоохоронців, Челсі Кріст залишила передсмертну записку. Вона написала, що хоче залишити все матері, але не вказала мотивів своїх дій. До того ж "Міс США 2019" попрощалась з 330-тисячною аудиторією в інстаграмі.

Нехай цей день принесе тобі спокій і мир, — написала Чеслі Кріст напередодні трагедії.

Нагадаємо, раніше у Києві знайшли мертвим відомого українського боксера Володимира Вірчиса.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео) Криваве 11 вересня у США: наймасштабніший теракт в історії людства, який забрав життя 3 тисяч людей (відео)
До 20-річниці масштабних терактів у Сполучених Штатах Америки президент Джо Байден наказав розсекретити документи, пов'язані з терористичними атаками, що сталися 11 вересня 2001 року. Тоді загинули більш як 2,9 тисячі осіб, а відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Аль-Каїда".
Loading...
Load next