Ймовірно вчинив самогубство: у Києві знайшли мертвим відомого українського боксера Володимира Вірчиса

Ймовірно вчинив самогубство: у Києві знайшли мертвим відомого українського боксера Володимира Вірчиса
За даними поліції Києва, Вірчиса знайшли повішеним поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної вночі

Помер колишній український боксер важкої ваги Володимир Вірчис. За інформацією ЗМІ, він скоїв самогубство. Про це повідомляє "Чемпіон".

Про смерть Вірчиса стало відомо у п'ятницю, 28-го січня. Український ексбоксер пішов з життя на 49-році.

Як повідомив Obozrevatel, останнім часом колишній боксер перебував у депресії. Повідомляється, що 27-го січня він вийшов з дому і не повернувся.

Поліція Києва знайшла Вірчиса повішеним поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної вночі. Там його виявив перехожий. А вже вранці до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що вночі її чоловік вийшов з дому та не повернувся. Її запросили на упізнання, де і встановили, що загиблий — Володимир Вірчис.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство, з позначкою "самогубство". Триває слідство, — повідомили у поліції.

Зазначається, що Володимир Вірчис був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003 – 2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005 – 2006).

На професійному ринзі боксер провів 28 боїв і здобув 26 перемог (21 нокаутом). У його пасиві дві поразки.

За інформацією boxrec.com, Вірчис провів останній бій 24 жовтня 2009 року, здолавши у Німеччині Едгарса Калнарса. Значну частину боїв українець провів у Німеччині.

У 2006 році Вірчис програв колишньому чемпіону світу Руслану Чагаєву. Через два роки поступився кубинцю Хуану Карлосу Гомесу і втратив право битися за пояс чемпіона світу за версією WBC з Віталієм Кличком.

Нагадаємо, раніше помер відомий дипломат та ексзаступник глави МЗС Петро Сардачук.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком
Друга зустріч Ентоні та Олександра може відбутись наприкінці весни або на початку літа 2022 року.
З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш
Перша зустріч боксерів відбулася у вересні 2021 року у Лондоні й закінчилася переконливою перемогою Усика рішенням суддів.
Loading...
Load next