5 антитрендів 2022 року

5 антитрендів 2022 року
Помилки у стилі, яких можна уникнути.

Вік деяких стилістичних рішень або різновидів одягу досить короткий: не встигаємо ми до них звикнути, як настає час з ними прощатися. Втім, нерідко вони повертаються, адже мода, як відомо циклічна. Отже, антитренди, зібрані в цій добірці, необов`язково категорично назавжди списувати з рахунків. Можна просто на якийсь час забути про них і чекати, коли через кілька років їх знову дістануть із модних архівів. Повідомляє ELLE.

Комбінезон оверсайз

Фото: ELLE

На зміну цього розслабленого різновиду комбінезону прийшов його антагоніст — кетсьют, що максимально облягає фігуру. Ну а широкий фасон впевнено переміщається в чоловічі гардероби і має непогані шанси там надовго прописатися.

Жакет прилеглого крою

Фото: ELLE

Головним фаворитом, як і раніше, залишається жакет оверсайз, що затьмарив собою всіх конкурентів зі свого «підвиду». Тим не менш, якщо ви дуже любите класичний жакет і не готові від нього відмовитися цього сезону, то його можна трендово стилізувати: виберіть модель з твіда і носіть його з білою базовою футболкою, шкіряними брюками, туфлями-човниками і сумкою на ланцюжку.

Класичний baby doll

Фото: ELLE

Цього сезону в моду повернулися популярні 20-25 років тому костюми-двійки, що складаються з міні-спідниці та жакету. Виглядають вони максимально жіночно і інколи навіть інфантильно. У минулі часи такі комплекти носили з туфлями на підборах і мерехтливим макіяжем. Але часи змінилися і сьогодні таке прочитання образу може підійти не всім. Щоб уникнути стилістичних невдач, вибираючи цей костюм, грайте на контрастах та доповнюйте його черевиками на тракторній підошві та базовою футболкою.

Чоботи «гармошкою»

Фото: ELLE

Сьогодні досить багато трендових речей відмінно римується з чоботями з високою і широкою халявою. Але тут важливо пам`ятати про те, що йдеться про щільні фактури. А ось спадаючі чоботи, що формують «гармошку», краще все ж таки залишити для створення фестивальних образів у стилі бохо.

Туфлі + шкарпетки

Фото: ELLE

Цей прийом повернувся в моду вже кілька років тому, але багато хто, як і раніше, вважає його новим словом у стилізації образів. Насправді, він своє вже відслужив, а отже тепер вся увага знову прикута виключно до взуття, а не до його додаткового антуражу.

Нагадаємо, що колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото). Розповідаємо про актуальні тренди цього року.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото) Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото)
Розповідаємо про актуальні тренди цього року.
Ukrainian Fashion Week: ресайклінг, біо-прикраси та перші колекції (фото) Ukrainian Fashion Week: ресайклінг, біо-прикраси та перші колекції (фото)
У Києві відбулося відкриття 50-го сезону Ukrainian Fashion Week.
Божевільна і незвичайна жіноча стрижка восьминіг у тренді 2022 року Божевільна і незвичайна жіноча стрижка восьминіг у тренді 2022 року
Стрижка восьминіг найкраще пасуватиме всім тим, хто не готовий вранці витрачати занадто багато часу на укладання і не любить часто відвідувати перукарню.
Loading...
Load next