Божевільна і незвичайна жіноча стрижка восьминіг у тренді 2022 року

Божевільна і незвичайна жіноча стрижка восьминіг у тренді 2022 року
Стрижка восьминіг найкраще пасуватиме всім тим, хто не готовий вранці витрачати занадто багато часу на укладання і не любить часто відвідувати перукарню.

Модні жіночі стрижки 2022 поповнилися ще одним дивовижним екземпляром, від якого багато хто буде в захваті. Повідомляє Главред.

Сама стрижка восьминіг не настільки божевільна, як може здатися на перший погляд. Візуально це щось середнє між стрижками вовка, маллет і шеггі, які останнім часом активно підкорюють серця жінок у всьому світі. Прийшла до нас ця зачіска з японського стилю, хоч і нагадує знамениту стрижку Рейчел із 90-х.

Фото: з відкритих джерел

В основі цієї модної стрижки 2022 багатошарове волосся на маківці, завдяки чому довжина досить проріджена. Таким чином на рівні вуха або підборіддя створюється щось на кшталт сходинки, а верхівка виходить об'ємною і пишною. Зачіску завершують довші пасма, що залишилися, вони зливаються з чубчиком і плавно розкручуються біля ключиці.

Звичайно, стрижка жіноча восьминіг трохи божевільна, і потрібно бути досить сміливою і впевненою в собі, щоб зараз, коли вона тільки увійшла в моду, зважитися зробити її. Але якщо ви готові до змін й експериментів, то цей приголомшливий варіант - саме для вас, адже головна фішка зачіски в її невимушеності і легкості!

Фото: з відкритих джерел

Стрижка 2022 жіноча восьминіг пасує і власницям прямого волосся, і тим, у кого від природи кучеряве волосся. Єдина вимога - це довжина. Для того, щоб зачіска виглядала ефектно, у вас повинно бути волосся щонайменше до плечей, а краще – до рівня грудей.

Завдяки колосальному обсягу, ця стрижка на середнє волосся 2022 може стати відмінним рішенням для тих, у кого тонке, але не дуже рідке волосся – чубчик і шари здатні на дива.

Фото: з відкритих джерел

А ще стрижка восьминога найкраще пасує всім тим, хто не готовий вранці витрачати занадто багато часу на укладання і не любить часто відвідувати перукарню. Легка недбалість у тренді, тому укладати кожне пасмо не потрібно. У міру відростання зачіска не втратить свого шарму й чарівності, тому можна відрощувати волосся стільки, скільки захочете самі.

Нагадаємо, що солістка Go-A Катерина Павленко опублікувала фото в провокаційній сукні без білизни. Артистка одягнула незвичайну сукню.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото) Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото)
Розповідаємо про актуальні тренди цього року.
5 антитрендів 2022 року 5 антитрендів 2022 року
Помилки у стилі, яких можна уникнути.
Loading...
Load next