"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину

"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину
У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.

Джамала зізналася, що в її житті трапилося горе — вона втратила близьку і важливу для себе людину.

У своєму Instagram співачка поділася, що не стало її наставниці та викладача з вокалу – Наталії Олексіївни Горбатенко. Переможниця Євробачення-2016 показала архівні фото зі своєю вчителькою, а також уривок із шоу Танці із зірками, для якого Горбатенко дала своє останнє інтерв'ю.

Не стало моєї дуже близької подруги, з якою можна було б годинами говорити про все. Моєї і всієї моєї великої родини. Неймовірної вчительки, володарки унікальних вокальних знань, з яким так мріяла колись відкрити вокальну школу. Ні в консерваторії, ні після я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла. Завжди дякую Богові за цю зустріч.

Неймовірна людина — весела, енергійна і дуже надихаюча, приголомшлива мама і бабуся. У консерваторії над нами часто жартували. Як такими дружніми можуть бути вчитель та учень? Як близькі подружки. У мене такої й не було і не буде. Неймовірно тяжко! Мої щирі співчуття донькам та всім, хто знав чудову Наталю Олексіївну Горбатенко.

Хочеться плакати, але цієї ж секунди згадую одну з особливостей Наталії Олексіївни: при ній зовсім не можна було сумувати. Ніколи. Як тільки я в її присутності опускала очі, йшла в себе і на мить пропадала посмішка з обличчя, моя Наталя Олексіївна казала: «Так, ти щось мені не домовляєш! Чому ти сумна?". Я говорила, що все гаразд, і питала, хіба треба завжди посміхатися. Вона відповідала: "Так!" :) Ми сміялися і завжди завжди багато говорили, співали і знову сміялися. Неможливо уявити, як взагалі бути без. Коли я присвячувала їй номер на Танцях, вона дала останнє інтерв'ю. Дуже сподіваюся, що воно збереглося. Люблю, — відверто написала Джамала у своєму пості.

Нагадаємо, раніше співачка Джамала розповіла про складний минулий рік.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото) "Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.
Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео) Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео)
Професійне жюрі країн-учасниць та глядачі віддали нашій представниці 125 балів.
Loading...
Load next