"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)

"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.

Популярна українська співачка, переможниця Євробачення-2016 Джамала (Сусана Джамаладінова) зізналася, що минулий, 2021 рік був для неї дуже нелегким, і вона вирішила перезарядитися на відпочинку за кордоном.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на інстаграм співачки.

Артистка підсумувала минулий рік, який, за її словами, видався дуже складним.

Складний у всіх сенсах рік: хвороби, втрати, стільки розчарувань, невиправданих надій і знову розчарувань. А можливо просто забагато очікувань, - поділилася співачка у своїх історіях.

Скриншот з інстаграму Джамали

Також Джамала поділилася, що востаннє у відпустці була ще до заміжжя (зі своїм чоловіком Сеїтом-Бекіром Сулеймановим співачка у шлюбі з 2017). Тому на відпочинок на Шрі-Ланку вона поїхала сама: без чоловіка та дітей.

Фото з інстаграму Сеїта-Бекіра

Також співачка розповіла, що дуже багато сил присвячує роботі. Ба більше, Джамала поділилася, що приділяє свою увагу та любов тим, хто цього геть не потребує.

Я 24/7 віддаю всю себе без залишку роботі, усьому, чим би не займалась. Я стільки віддаю своєї любові, всім. Дуже багато любові і уваги. Можливо, навіть тим, кому це зовсім непотрібно... — загадково написала співачка.

Скриншот з інстаграму Джамали

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, що її дратує зранку у вихідний та пожалілася своїм шанувальникам.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Валяємось в снігу по коліна": Ірина Федишин з сином злетіли з підйомника (відео) "Валяємось в снігу по коліна": Ірина Федишин з сином злетіли з підйомника (відео)
На щастя, зі співачкою та її сином усе добре.
"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину "Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину
У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.
Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео) Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)
За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі. 
Loading...
Load next