"З гімнюками треба прощатись": Цибульська розповіла, як її образив відомий музикант

"З гімнюками треба прощатись": Цибульська розповіла, як її образив відомий музикант
Чоловік через кілька років намагався вибачитися, але співачка вже не хотіла продовжувати дружбу.

Українська співачка Оля Цибульська пригадала, як на старті кар’єри її дуже образив відомий музикант. Цією історією вона поділилася в Instagram-сторіз.

Зірка розповіла, що на початку творчого шляху товаришувала з музикантом, на ім'я Дмитро. Вони чудово ладнали, але одного разу він зателефонував їй у стані алкогольного сп'яніння та наговорив багато неприємних речей. Зокрема, він заявив, що Оля не стане співачкою.

Одного разу він зателефонував п'яним та наговорив багато гидоти. Сказав, що я ніхто. Ніби все про сцену я собі просто вигадала. І у мене нічого не вийде. Ніколи, - поділилася Цибульська.

Зірка сприйняла ці слова дуже близько, адже не очікувала підлості від друга, якого вважала геніальним музикантом. Однак Цибульська вирішила продовжувати творчий шлях.

 Фото: Instagram Олі Цибульської

Через якийсь час співачка зустрілася з музикантом на заході. Чоловік намагався перепросити, але зірка не захотіла мати з ним нічого спільного.

Він підійшов і спробував перепросити. Сказав, що це був алкоголь. Я грубо відповіла і пояснила, що для мене він давно ніхто. З гімнюками треба прощатися, навіть якщо боляче, - додала Оля.

 Фото: Instagram Олі Цибульської

Співачка додала, що випадково знайшла світлину, яку подарував їй цей чоловік. Вона порвала фото.

Нагадаємо, що "Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину. У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео) Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео)
Колектив підписав усі необхідні документи.
"Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео) "Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео)
Після концерту в Одесі Лорак одразу ж вирушила на російський фестиваль "Нова хвиля" у Сочі.
Loading...
Load next