Кузьма і шалені 90-ті: вийшов новий трейлер до фільму "Я, "Побєда" і Берлін" (відео)

Кузьма і шалені 90-ті: вийшов новий трейлер до фільму "Я, "Побєда" і Берлін" (відео)
У широкий кінотеатральний прокат "Я, "Побєда" і Берлін" виходить 24 березня 2022 року.

На офіційному YouTube-каналі проєкту вийшов перший офіційний трейлер фільму за однойменною повістю Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін", який 24 березня має вийти в кінотеатрах України.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Держкіно.

Стрічку режисерки Ольги Ряшиної створено за мотивами однойменної автобіографічної повісті Андрія Кузьменка – Кузьми Скрябіна. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомних пригод.

Опис фільму: Звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій "Побєді". Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий "Мерседес" у відомого колекціонера.

Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть.

…Отут я і зрозумів, шо нікуди не подінуся – доки є музика, я зроблю, що завгодно, вообщє без тормозів. Без музики просто ні фіга не буде, – каже герой Кузьми.

У головних ролях: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.

Стрічку створено кінокомпанією Star Media за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Прем’єра фільму відбудеться 24 березня в усіх кінотеатрах України.

Вас може зацікавити стаття: Кузьма Скрябін загинув 7 років тому: п'ять пісень-легенд, які звучать досі

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Український фільм "Клондайк" отримав нагороду Берлінського кінофестивалю (відео) Український фільм "Клондайк" отримав нагороду Берлінського кінофестивалю (відео)
Раніше стрічку Марини Ер Горбач відзначили премією за найкращу режисуру на кінофестивалі "Сандерс".
Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц" Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц"
У вересні цього року фільм про дорослішання й ЛГБТ-стосунки між чоловіками «Мій юний принц» переміг на 17 конкурсі Держкіно, яке профінансує його у розмірі 20 млн грн. Депутати Львівської облради проти.
Після трагедії з Гатчінс: Алек Болдвін повернувся до кіно — що відомо про новий фільм (відео) Після трагедії з Гатчінс: Алек Болдвін повернувся до кіно — що відомо про новий фільм (відео)
Раніше Болдвін опублікував відео в Instagram, в якому розповів про свої відчуття після повернення на знімальний майданчик.
Loading...
Load next