Сер Пол Маккартні підтримав Україну

Сер Пол Маккартні підтримав Україну
Україну підтримують світові зірки.

Згадуючи гру для наших друзів в Україні на Майдані Незалежності у 2008 році та думаючи про них у цей непростий час. Ми шлемо нашу любов і підтримку.

Сер Пол Маккартні у Twitter. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські зірки з плакатами заспівали гімн на підтримку нашого народу (відео) Українські зірки з плакатами заспівали гімн на підтримку нашого народу (відео)
В Україні вже сьомий день йде війна, яку розв'язала РФ.
Куди українці їдуть відпочивати на новорічні свята? Куди українці їдуть відпочивати на новорічні свята?
Туристичний потік українців за кордон збільшився вдвічі у порівнянні з минулим роком, повідомили Суспільному в Асоціації турагентств. Найпопулярнішим напрямком на новорічні свята, як і попередні роки лишається Єгипет. Суспільне з’ясувало, які напрямки в новорічні свята обирають українці, які умову в'їзду в ці країни на тлі коронавірусу та скільки цьогоріч обійдеться відпочинок в Україні та за її межами.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Loading...
Load next