"Доводиться готуватися у екстрарежимі": лідер Kalush Orchestra розповів про підготовку до "Євробачення" (відео)

"Доводиться готуватися у екстрарежимі": лідер Kalush Orchestra розповів про підготовку до "Євробачення" (відео)

Олег Псюк, лідер Kalush Orchestra, який нещодавно розповів про підготовку до європейського пісенного конкурсу, пояснив, чим виступ на "Євробаченні" відрізнятиметься від Нацвідбору. За його словами, іншими будуть костюми та сама постановка.

Детальніше про це артист розповів в інтерв'ю "Суспільне Культура".

Можу сказати, що костюми будуть інші, ніж на Нацвідборі, і постановка також буде інакшою. Ми зараз готуємося. Доводиться готуватися у такому екстрарежимі через те, що довгий час у нас не було можливості навіть разом зібратися. Ми репетирували онлайн. Але за рахунок нашої працелюбності можу сказати: ми підготуємося навіть краще за тих, у кого не було таких обмежень, - заявив виконавець.

Також Псюк поділився своїми думками про те, що думає про політизацію на "Євробаченні":

Вони [організатори] стараються заявляти, що конкурс не політичний. Що це означає? Що під час виступу у фіналі "Євробачення" точно не має нічого відбутися стосовно цього. Але ж окрім цих 3-х хвилин на сцені, там ще відбувається 2-місячна підготовка, купа ЗМІ, журналістів, де уже немає таких прямих обмежень. Звісно, ми не маємо права нічого такого не сцені зробити. Коли ж журналіст прямо задає питання стосовно політики – тут уже немає якихось прямих обмежень.

За його словами, він любив і виконував український реп ще до 2014 року, тоді, коли у світу ще не було претензій до рф.

У мене після 24 лютого кардинально нічого не змінилося. Я той, хто топив за український реп ще до 2014 року, коли ще взагалі не існувало такого руху. Тоді ще всі нормально ставилися до Росії і ні в кого не було претензій, а я вже тоді казав: якщо ти говориш українською, чому тоді не можеш співати українською? Це ж нормально, у нас є своя класна мова. Я максимально все робив саме для української музики. Так що в цьому випадку нічого не змінилося, - сказав артист.

Нагадаємо, раніше актор і боксер Міккі Рурк розкритикував США і НАТО та закликав надавати всю необхідну зброю для України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Loading...
Load next