Про жінок та дітей на війні: Kalush Orchestra показали режисерську версію кліпу Stefania (відео)

Про жінок та дітей на війні: Kalush Orchestra показали режисерську версію кліпу Stefania (відео)

Переможці "Євробачення-2022" гурт Kalush Orchestra, які нещодавно продали кришталевий мікрофон пісенного конкурсу заради допомоги ЗСУ, презентували нову версію кліпу на пісню "Стефанія". На відео жінки-військові у зруйнованих містах забирають дітей із палаючих та розбомблених будинків, відводять їх до мам.

Про вихід режисерської версії Олег Псюк повідомив у своєму блозі в Instagram, прикріпивши посилання на ролик. Артист зазначив, що від першого варіанта кліп відрізняється тим, що має трохи інші кадри, передає "Апостроф".

Впевнений, що всі бачили кліп на пісню "Стефанія". Пропоную вам глянути його режисерську версію. Він трохи довший та має інші кадри, - написав лідер гурту.

Матеріал для відео знімали у містах, зруйнованих російськими окупантами. Зйомки відео проходили у квітні за кілька тижнів після звільнення Київщини від ворожих військ.

KALUSH ORCHESTRA "STEFANIA" /DIRCUT/ from max ksjonda on Vimeo.

Це відео було зняте у Бучі, Ірпіні, Бородянці, Гостомелі, містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації. Присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за свободу. Кожному чоловікові, жінці, кожній невинній дитині. У війни в Україні багато облич, але обличчя наших матерів підтримують життя в наших серцях у найтемніші часи, - розповідали детальніше про зйомки Kalush Orchestra.

Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк присвятив цю пісню своїй мамі Стефанії, а коли розпочалася війна, композиція набула багато нових сенсів.

Хоча в пісні немає жодного слова про війну, у багатьох пісня стала асоціюватися з мамою Україною. Більше того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Але якщо Стефанія тепер гімн нашої війни, я б хотів, щоб вона стала гімном нашої перемоги, - сказав виконавець.

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestrа заспівали переможну ”Стефанію" в центрі Львова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next