"Я став сам-один": Бєдняков розповів про останні слова мами, яка померла під час війни у Маріуполі (відео)

"Я став сам-один": Бєдняков розповів про останні слова мами, яка померла під час війни у Маріуполі (відео)

Популярний український телеведучий-мандрівник Андрій Бєдняков розкрив, що після початку повномаштабної війни його покійна мама передчувала свою смерть. За словами зірки, останніми її словами стали: "Це кінець".

Про це йому розповіла жінка, яка опікувалася хворою матір'ю ведучого в Маріуполі, коли російські фашисти вперше обстріляли місто. Відповідний коментар було озвучено в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube, передає Obozrevatel.

Мама хворіла. І з мамою були постійно люди, які сиділи з нею. Жінки сиділи, коли мама вже не могла нічого робити, на жаль. І коли це все почалося, вона одній з них сказала: "Це кінець. Почалося. Це кінець, – розповів невтішний син.

Він зазначив, що це останні слова з її вуст, які йому переказали люди, що були поряд із нею в той час.

За його словами, смерть найближчих людей не робить їхніх дітей мудрішими, а змушує відчути себе самотніми.

Ти найбільше потрібен своїм батькам. Є дружини, діти, друзі, сестри, брати, родичі, але ніхто тебе не любить так, як твої батьки. Як твоя мама, як твій тато. Тому десь я став сам-один, – сказала зірка.

На запитання, чи відчув себе телеведучий більш дорослим після втрати матері, він поділився, що подорослішав іще 10 років тому, коли помер його батько, а сам він переїхав до Києва та почав самостійно заробляти.

Нагадаємо, раніше Бєдняков показав фото із мамою, яка загинула у Маріуполі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next