"Асвабаждение тварин": Макаревич прокоментував знищення рашистами зоопарку в Харкові

"Асвабаждение тварин": Макаревич прокоментував знищення рашистами зоопарку в Харкові

Популярний російський рок-музикант, засновник та незмінний учасник гурту "Машина часу" Андрій Макаревич прокоментував ракетний удар, завданий окупантами по зоопарку "Фельдман Екопарк" у Харкові. Артист висміяв кремлівську пропаганду і те, як вона подає новини про війну в Україні росіянам. Про це пише Obozrevatel.

Публікацію Макаревич розмістив на особистій сторінці у Facebook. Під нею зібралося близько 6 тисяч реакцій інтернет-користувачів, які поділяють думку музиканта.

Рокер підкреслив, що харківський зоопарк вважається унікальним, проте божевільні загарбники без розбору кидають свої ракети по невійськових об'єктах. У Росії ж, як зауважив із сарказмом артист, у таких випадках говорять про "асвабаждение тварин" або ж про те, що українські "неонацисти самі себе бомблять".

У Харкові роз*ерачили унікальний зоопарк. Чи спецоперація зі звільнення тварин, чи нацисти-наркомани самі все розбомбили, – написав Макаревич.

Зазначимо, що українці вже майже третій місяць дають відсіч російським загарбникам, які не перестають обстрілювати міста, вбиваючи мирних жителів. Так, черговий ракетний удар по Харківщині в черговий раз показав, що окупанти не мають ніякої тактики і просто знищують українців.

Потап відреагував на обстріл і написав невелике послання всім, хто до цього причетний. Він зазначив, що всі винні обов'язково будуть горіти в пеклі, а українці повернуть всі міста, які вони захопили.

Ну коли ж ви наїстеся сволоти, невже нормальні люди можуть підтримувати винищення сусіднього народу... скільки ще треба витримати багатостраждальній Україні?! Нехай вони горять в пеклі, а ми відіб'ємо все на що вони поклали свої лапи і Крим, і Херсон, і Маріуполь, - емоційно написав Олексій Потапенко.

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон жорстко висловився про артистів-путіністів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Loading...
Load next