"Для нас із Вовою це справді дуже важливо": Дантес і Кацуріна зробили заяву (відео)

"Для нас із Вовою це справді дуже важливо": Дантес і Кацуріна зробили заяву (відео)

Український співак Володимир Дантес та рестораторка Даша Кацуріна, яким приписують роман, записали цікаве відео, поставши разом у ліжку. Вони заявили, що мають це сказати та закликали людей допомогти тваринам під час війни. За їхніми словами, улюбленці також страждають від бойових дій, а допомагає їм зоозахисна організація UAnimals, яка також потребує підтримки.

Відповідний ролик вони опублікували на своїх сторінках у Instagram, передає Obozrevatel.

Пара постала у домашньому образі – співак у світло-блакитній футболці, а Кацуріна у піжамі.

Сьогодні ми хочемо сказати дещо важливе. Комусь здається, що це не вчасно. Але для нас із Вовою це справді дуже важливо. Ви могли про це здогадуватися... Наші знайомі часто обговорюють це між собою. Ми бачимо, що це так чи інакше випливає в ЗМІ і стає темою для обговорень. Думаю, немає сенсу мовчати і ми з Дашею вирішили це сказати. Так, це дійсно важливо!.. Врятуйте тварин від війни. Вони також гинуть через обстріли і мінування, через голод і страх. Не проходьте повз, нагодуйте, залиште води, якщо є можливість – візьміть тварин з притулку... Підтримайте UAnimals, які щодня рятують тварин від війни, – заявили зірки.

У коментарях шанувальники назвали ідею зірок креативною.

"Ідея кайф", "От красені!", "Ви прекрасні люди", "Тварини з притулку топ!", "Я навіть навушник дістала, щоб у транспорті почути. Дуже влучно використовували інфопривід", "Геніально", "Вчиться, як використовувати правильно піар", "Кайф". Найкраще з того, що могли сказати", – написали користувачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що смілива українка евакуювала з-під обстрілів 26 тварин.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next