Експродюсер Wellboy Юрій Бардаш порівняв Україну з нацистською Німеччиною

Експродюсер Wellboy Юрій Бардаш порівняв Україну з нацистською Німеччиною

Український продюсер Юрій Бардаш, який давно знаменитий своєю антиукраїнською позицією і мовчанням про кровожерливу війну на території України, знову опинився в центрі скандалу через свої висловлювання. Цього разу він порівняв Україну з фашистською Німеччиною.  

Свою позицію він висловив у власному Instagram-блозі. Зокрема, він вважає, що українська фраза "Україна - понад усе " – це аналог висловлювання "Deutschland über alles " (Німеччина - понад усе), яку активно використовували німецькі лідери за часів Другої світової.

Бардаш навіть влаштував у себе в Telegram-каналі опитування зі словами:

Україна - понад усе? Понад життів людських? 

Станом на 11:00 проголосувало близько шести тисяч осіб, 76% зазначили, що "Україна – понад усе". 24% вибрали варіант відповіді: "Ні, це фашизм!". 

Наразі у Instagram-блозі експродюсера лише два відео з прямого етеру, у якому він висловлювався рашистськими реченнями, та як за методичкою втокмачував, що українці діють. як нацисти. У коментарях він отримав шквал негативу. Сподіваємось, що він більше не повернеться в Україну, адже зрадники і рашисти нашій землі не потрібні.

Нагадаємо, що Wellboy пішов від Бардаша, який мовчить про війну в Україні. Також співпрацю з Юрієм Бардашем припинив режисер і автор пісень Євген Тріплов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next