Wellboy пішов від Бардаша, який мовчить про війну в Україні

Wellboy пішов від Бардаша, який мовчить про війну в Україні
Також співпрацю з Юрієм Бардашем припинив режисер і автор пісень Євген Тріплов.

Відомий український артист Антон Вельбой, який прославився під псевдонімом Wellboy, випустивши легендарні композиції "Гуси" і "Вишні", повідомив про припинення співпраці зі своїм продюсером. Раніше розкруткою артиста займався засновник продюсерського центру "Kruzheva Music" Юрій Бардаш.

У своєму Instagram-блозі співак виклав коротке відео, на якому сказав:

Хочу подякувати Юрію за те, що він вкладав в мене весь цей час, вчив мене багатьом речам. Але ж треба йти далі, рухатися. Потрібно жити, треба співати. 

В описі до публікації Wellboy написав: "Війни, телевізори, І ти кипиш, але мовчать всі тепловізори, шкода за неньку, Україну і культуру! І за дядь Юру…".

Від роботи з Бардашем також відмовився режисер кліпів і автор пісень Євген Тріплов. Він записав відеозвернення, в якому заявив - твердо вирішив розірвати всі контакти з будь-ким з "російської педерації". 

Останнім часом мені скидають скріни сторіс Юри Бардаша і запитують: "А що там Юра?". Я не знаю, що там Юра. Думаю, що кожен український культурний діяч повинен озвучити свою позицію, тому що стояти осторонь від цієї біди неможливо. Або Юра відкрито підтримує Україну і засуджує агресію рф, або виходить з проєкту, а проєкт Wellboy повинен продовжити існування, - сказав Євген.

З 24 лютого українець Бардаш не висловив своєї позиції щодо війни в Україні. Він перебуває в Грузії і не повідомляв про плани повернутися на Батьківщину. 

Нагадаємо, що інтерв'ю Єфросиніної для Bild перервали через "токсичні новини" про Україну.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Loading...
Load next