Шон Пенн зустрівся з Колею Сергою (фото)

Шон Пенн зустрівся з Колею Сергою (фото)

В Україну прибув відомий голлівудський актор і режисер Шон Пенн. Він побував у Києві, зустрівся з Володимиром Зеленським для обговорення документального фільму про війну в Україні та напад росії. Також американець відправився в Дніпро, де захопився єдністю українців у боротьбі за власну територію і майбутнє. 

Український музикант, Коля Серьга, передав голлівудському актору і режисерову картину, яку той придбав, щоб допомогти Україні.

Фото: facebook.com/VonyRazom

Український артист Коля Серга опублікував знімок з Шоном на своїй сторінці в Instagram. Очевидно, Пенн встиг прибути і в Одеську область, де служить Серга. Там він купив картину з благодійного проєкту Vony Razom - "333".

Неймовірно, але правда! Тепер наша особлива картина в колекції легендарного Шона Пенна, - сказано на Facebook-сторінці "Vony Razom".

Фото: facebook.com/VonyRazom

Нагадаємо, що дружина Юрія Бардаша пішла від нього через його проросійську позицію.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next