"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок

"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон звернулася до українок. Зірка серіалу "Друзі" підтримала нашу країну і закликала світ допомагати їй, адже зараз тут йде війна, яку розв'язала Росія. 

На своїй сторінці в Instagram Еністон зазначила, що українки зараз героїчно борються за свою країну і народ. Вони борються як солдати, як матері, як організатори, як помічниці для біженців, як протестувальники, як журналісти.

Ви неймовірні і весь світ за вами. Я знаю, що важко зрозуміти, як найкраще підтримати, тому я залишаю посилання на деякі ресурси та способи приєднатися до підтримки цих жінок через пожертвування...,- написала актриса.

Фото: instagram.com/jenniferaniston

Еністон привітала жінок України з Міжнародним днем боротьби за їхні права, який відзначається 8 березня. Зірка захопилася українками і прикріпила до свого посту зворушливі фото, на яких можна побачити героїзм і силу мешканок нашої країни.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ. Голлівудська актриса також приєдналася до збору коштів для українських біженців.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ
Голлівудська актриса також приєдналася до збору коштів для українських біженців.
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Loading...
Load next