Модний скандал: Dior вимагає від Valentiono 100 тисяч євро

Модний скандал: Dior вимагає від Valentiono 100 тисяч євро

У світі високої моди спалахнув скандал. Французький дім Dior почав вимагати компенсацію від італійського конкурента Valentino за нібито блокування доступу до бутіка Dior під час показу у Римі. Повідомляє The Guardian.

Фото: VOGUE

Valentino розмістив свою аудиторію редакторів моди, фотографів і знаменитостей біля підніжжя сходців 18-го століття на площі Іспанії в Римі.

У листі до Valentino менеджер Christian Dior Italia каже, що доступ до магазину Dior був "заблокований", а покупцям відмовлено у доступі до магазину.

Французький будинок моди вимагає 100 000 євро, як компенсацію за втрачений бізнес. Згідно з листом, якщо Valentino не виплатить повну суму протягом 15 днів, Dior «вживе всіх необхідних заходів для захисту своїх прав».

За даними WWD, жоден інший місцевий роздрібний магазин одягу не подав скаргу. Серед безпосередніх сусідів Dior на Via Condotti – бренди Gucci, Prada та Moncler.

Фото: VOGUE

Валентино не відповів публічно на вимогу Dior, і коли Guardian звернувся до нього, сказав, що не має коментарів. Dior не відповів на запит Guardian уточнити, чи була скарга дозволена штаб-квартирою компанії в Парижі.

Нагадаємо, що Maneskin прямо зі сцени послали путіна і всіх його посіпак (відео). Музиканти підтримують Україну з перших днів війни.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото) Колір, тканини, взуття, стильні образи: дизайнерка розповіла про тренди моди у 2022 році (фото)
Розповідаємо про актуальні тренди цього року.
"Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео) "Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео)
Співачка сама усунула свою кандидатуру через скандал довкола її поїздки в окупований Крим.
5 антитрендів 2022 року 5 антитрендів 2022 року
Помилки у стилі, яких можна уникнути.
Loading...
Load next