Maneskin прямо зі сцени послали путіна і всіх його посіпак (відео)

Maneskin прямо зі сцени послали путіна і всіх його посіпак (відео)
Музиканти підтримують Україну з перших днів війни.

Італійська група Maneskin 9 липня дала концерт в Римі. Під час свого виступу артисти прямо зі сцени послали президента РФ Володимира Путіна і тих, хто підтримує його злочинний режим.

Fuck putin! Fuck war! Ідіть всі, хто проти того, що я зараз озвучив, – сказав зі сцени соліст Даміано Давид.

Maneskin виконали пісню Gasoline, уривок якої присвячений Україні. 

Нагадаємо, що Артем Пивоваров представив нову вражаючу пісню із циклу "Твої вірші, мої ноти". У межах культурного проєкту співак представляє нове бачення відомої української співанки «Ой на Горі».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Loading...
Load next