"Я не можу навіть говорити": члени команди Цибульської постраждали унаслідок ракетного обстрілу у Вінниці

"Я не можу навіть говорити": члени команди Цибульської постраждали унаслідок ракетного обстрілу у Вінниці

Співачка Оля Цибульська повідомила, що два учасники її команди постраждали від ракетного обстрілу у Вінниці 14-го липня. 

Про це артистка написала в Instagram.

На щастя, колеги Олі живі, але поранені. 

Також українська співачка Roxolana показала фотографію свого звукорежисера на ім'я Євген Коваленко, якого не стало 14 липня внаслідок російської ракетної атаки у Вінниці. Зірка також написала кілька слів про товариша і закликала допомогти його батькам.

Допис з'явився на її сторінці в Instagram. У коментарях відгукнулися й інші знаменитості, які висловили своє співчуття близьким загиблого.

Roxolana вперше розповіла, що життя талановитого звукорежисера обірвалося на 26-му році, і опублікувала його чорно-біле фото.

Сьогодні росіяни забрали життя нашого звукорежисера Жені Коваленка. Йому було всього 25 років. Він був чуйним, веселим і неймовірно щирим, – йдеться в дописі.

У коментарях відгукнулися український телеведучий Володимир Остапчук, виконавець Дмитро Монатік, комедійний актор Юрій Ткач, ведуча Леся Нікітюк та багато інших знаменитостей. Своє співчуття родині висловили і звичайні підписники співачки.

"Серце не встигає", "Вічна пам'ять", "25 – це несправедливо мало", "Помстимось за кожного", "Мої співчуття", "Вічная пам’ять. Не забудемо, не пробачимо", "Спочивай з миром", – йдеться в повідомленнях.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Завжди вибирала сидіти в студії": Тіна Кароль розповіла, чому вже 12 років не святкує свій день народження "Завжди вибирала сидіти в студії": Тіна Кароль розповіла, чому вже 12 років не святкує свій день народження
Три роки тому співачка відзначала день народження на зйомках "Голосу країни".
Loading...
Load next