Софія Ротару вперше за п'ять місяців висловилася про війну

Софія Ротару вперше за п'ять місяців висловилася про війну

Українська співачка Софія Ротару вперше з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну розповіла, де вона зараз перебуває, а також закликала допомогти гуманітарній ініціативі, яку вона підтримує з початку війни.

На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила фото з рідних Марщинців, де вона народилася і виросла. 

Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла в школу. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до землі, відчувати зв'язок з тими, хто дав тобі життя, виховав і підтримував у твоїх починаннях. Я рідко пишу, але сьогодні є два приводи. Мій ювілей і дуже важливий день гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни - "БОН БОКС", - зазначила співачка.

Вона додала, що цього разу не святкуватиме ювілей, зате дуже чекає Дня незалежності, щоб нарешті відсвяткувати нашу перемогу над росією.

Сьогодні не час святкувати ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, через кілька тижнів після мого дня народження, ми святкували День незалежності України! Щоб якомога швидше замість повітряних тривог в кожному будинку, в кожній родині, в кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про любов і мир, - написала Ротару.

Нагадаємо, що "Це було її рішення": Педан про вибір університету для доньки.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото) Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото)
Дев'ять років тому, 28 квітня 2013-го, від раку помер чоловік Тіни Кароль.
З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika
Зараз зірка разом з сином знаходиться в Польщі.
Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок, – Мухарський Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок, – Мухарський
"Снайпер української культури" висловив свою позицію щодо останніх подій в Україні.
Loading...
Load next