З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika

З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika
Зараз зірка разом з сином знаходиться в Польщі.

Українська співачка MamaRika в перші дні війни зважилася втекти з-під обстрілів біля Гостомеля. Дівчина разом з маленьким сином Давидом подолала важкий шлях до Польщі, а її чоловік, комік Сергій Середа залишився в Україні. Написала артистка у своєму Instagram.

Ми були настільки близько до гарячої точки, що періодично прямо над нами пролітали ракети, немов у фільмі жахів. У такому режимі дикого страху ми прожили два дні, і на третю ніч після чергового вибуху, зібравши речі через 15 хвилин, покинули свій будинок, – написала MamaRika.

Співачка додала, що на третій день війни в Україні, вона з сином поїхала в Одесу, де ще було спокійно. Там вони пробули ще кілька днів, а потім вирушили до Польщі.

За словами співачки, в Польщі її зустріли доброзичливо. Волонтери допомагали біженцям з речами, харчуванням для дітей і в принципі всім необхідним.

Нагадаємо, що легендарна група Bon Jovi підтримала Україну і показала фрагмент з Одеси (відео). Свій пост виконавці супроводили словами "Слава Україні!".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next