Коханню бути! Григорій Решетник пояснив рішення показати "Холостяк" під час війни (відео)

Коханню бути! Григорій Решетник пояснив рішення показати "Холостяк" під час війни (відео)

12 сезон "Холостяка" вийде на екрани пропри війну. Продюсери романтичного реаліті, які заявляли, що наразі не час для розважальних шоу, переглянули свою думку. Відомо, що новий сезон проекту з головним героєм Алексом Топольським вийде в ефір каналу СТБ вже цієї осені.

Григорій Решетник в інтерв'ю Славі Дьоміну пояснив рішення телеканалу, передає "Апостроф".

Ми планували прем'єру на весну, але весну у нас вкрали загарбники, і зараз ми хочемо жити життя, хочемо підтримувати кохання, - сказав незмінний ведучий шоу. Мені здається, що цей продукт, цей відомий проект лише допоможе українцям відчути... Не забути про війну в жодному разі, ми повинні пам'ятати, воювати, боротися, але водночас маємо трохи звільняти думки і давати альтернативний варіант, який надихатиме і підтримуватиме.

Зараз дуже багато пар розписуються, сходяться, військові роблять пропозиції, знаходять час, народжуються діти... Життя не зупиняється і проект "Холостяк" дасть такий новий імпульс, - додав він.

Решетник зазначив, що отримує дуже багато відгуків від українців, які дякують керівництву СТБ за рішення повернути шоу на екрани.

Зазначимо, що новий сезон "Холостяка" знімався ще до повномасштабної війни, коли ще головний герой та учасниці розмовляли російською мовою. Ведучий реаліті зізнався, що телеканал розглядав варіант дублювання, але через те, що не всі дівчата нині знаходяться в Україні, це зробити неможливо.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч випустила зворушливий кліп із Даніелем Салемом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next