Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": відповіла Антоніна Хижняк

Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": відповіла Антоніна Хижняк

Українська актриса Антоніна Хижняк розкрила, чи чекати глядачам на продовження популярного серіалу "Спіймати Кайдаша", в якому вона виконала роль Мотрі Кайдашихи. За словами артистки, другого сезону одного з найкращих, на думку українців, багатосерійного проєкту вітчизняного виробництва в планах ніколи і не було, оскільки він знімався за оригінальним текстом повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я".

Про це Хижняк заявила в ефірі "Сніданку з 1+1", передає Obozrevatel.

Як зізналася сама актриса, вона б із задоволенням повернулася на знімальний майданчик із улюбленими колегами для зйомок продовження історії.

Тим не менш, Хижняк згодна з авторами картини в тому, що серіал отримав своє логічне завершення і не вимагає "розтягування сюжету на 10 сезонів".

Другого сезону ніколи і не мало бути, тому що Наталка Ворожбит (сценаристка і виконавча продюсерка проєкту – ред.) писала за мотивами оригінального твору. На жаль, Нечуй вже більше нічого не напише. На мою думку, це чесніша позиція, коли вона написала 12 серій і сказала: "На цьому все. Я не бачу продовження". Це краще, ніж ми б висмоктували щось із пальця на 10 сезонів, робили з цього "Санта-Барбару", – прокоментувала знаменитість.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яких українських зірок Зеленський нагородив до Дня Незалежності.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next