"Подумала б, що п*дік": Осадча і Горбунов розповіли про початок своїх стосунків (відео)

"Подумала б, що п*дік": Осадча і Горбунов розповіли про початок своїх стосунків (відео)

Українські телеведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча розповіли, як зароджувалися їхні романтичні стосунки і хто був ініціатором. Про це вони повідали в ефірі "Сніданку з 1+1".

Подружжя зізналося, що іскра між ними пробігла ще на зйомках шоу "Голос.Діти". Виявляється, що після зйомок закохані могли разом повечеряти, а потім Юрій підвозив Катю додому.

Як зізналася сама зірка 1+1 Осадча, Горбунов перший їй зізнався в коханні, але ініціатором стосунків все ж була саме вона. Як це сталося? В одній з програм Горбунов розповідав, що після того як підвозив Катю додому, вона кілька разів пропонувала йому зайти в гості, але перші два рази він відмовився, бо у нього були інші плани.

На третій раз він все ж зайшов до неї на чай. Пізніше, каже Юрій, дружина згадувала йому ту ситуацію і в жартівливій формі говорила, що якби він і втретє відмовився, то вона подумала б, що він нетрадиційної орієнтації. 

Закохані одружилися в 2017 році. У шлюбі у них народилося двоє синів Іван і Данило. Також у Каті є син Ілля від першого шлюбу.

Нагадаємо, що "Хтось про це не знає, я комусь очі відкриваю?": росіяни намагалися зірвати концерт Полякової в Ізраїлі (відео).

Злата Новосельська  pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео) "Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео)
Вікторія Ткач згадала, як ворожі ракети цілилися в телевежу у Вінниці.
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Loading...
Load next