"Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео)

"Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео)
Вікторія Ткач згадала, як ворожі ракети цілилися в телевежу у Вінниці.

Дружина коміка Юрія Ткача - Вікторія - згадала, як вночі під час обстрілу закривала своїм тілом їх маленьку дочку Лізу. Про ці пережиті жахи Вікторія Ткач розповіла "Зірковому шляху".

Дівчина розповіла, як через місяць війни вони вирішили відвезти дочку в Болгарію, щоб убезпечити її від війни в Україні. Дорогою вони зупинилися у Вінниці. Знайомі сказали їм, що в цьому місті спокійно, але все виявилося інакше.

За словами Вікторії, ніч у Вінниці стала для неї найстрашнішою. О третій годині пролунала сирена. У вікні вона побачила заграву, яка з'являється в результаті обстрілів. Тоді вона зрозуміла, що спускатися в укриття пізно, тому вирішила прикрити дочку своїм тілом.

Я її просто накрила собою. Пролунав вибух, після якого ми вибігли в коридор. Я вийшла на балкон, щоб подивитися, що з машинами. Виходжу і бачу, як летить друга ракета і лунає другий вибух. Це тоді у Вінниці вони цілилися в телевізійну вежу, а ми були від неї менш ніж за два кілометри. Це було дуже страшно! - розповіла Вікторія.

Але їй таки вдалося вивезти дочку в Болгарію. При цьому дівчина планує незабаром повернутися додому.

Нагадаємо, що Ольга Сумська закликала до світового бойкоту росіян (відео). Актриса театру і кіно запевняє, що тільки так можна захистити себе від пропаганди, яку сіє рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Окупанти обстріляли будинок відомого українського продюсера (фото) Окупанти обстріляли будинок відомого українського продюсера (фото)
Ігор Кондратюк мешкає під Києвом.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next